Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Berättarfrukost – Katinka Bille-Lindahl

12 juli, 2018 kl. 08:30 - 10:00

Dags att anmäla sig till torsdagen 12 julis berättarfrukost med Katinka Bille.

Du anmäler dig genom att swisha 60:- till 0706926691 (Lisbeth Maxén )i detta ingår frukost 8.30 och en härlig berättartimma mellan 9.00-10.00.

Katinka Bille romandebuterade som nybliven pensionär med romanen Diktaren, en spänningsroman med handlingen förlagd till Flatön, där författaren bor.  Händelserna i boken utspelar sig dels i nutid, dels i början och mitten av 1900-talet. Svek och lögner från tidigare generationer lever kvar under ytan och påverkar tillvaron för öborna. I centrum för berättelsen står lilla Angelas försvinnande, sökandet efter henne avslöjar förfärliga hemligheter från det förgångna och förändrar livet för Paula, bokens huvudperson.

Romanen fick positiva recensioner i tidningar över hela landet, Bohusläningen, Smålandsposten, Barometern, Kristianstadsbladet skrev om ”välskriven spänning”, ”stilsäker prosa”, ”skicklig på att skapa kvinnogestalter som känns äkta och normala”.  Recensenten Kerstin Bergman i Borås Tidning kallade Diktaren för en psykologisk thriller, kulturjournalisten Bengt Eriksson utnämnde Katinka Bille till Årets Deckardebutant och skrev på sin blogg: ”Man kunde tro att Diktaren är hennes tredje, fjärde roman.” Under våren 2017 presenterades Diktaren av Bonniers Bokklubb.

Katinka Bille kommer att berätta hur man går tillväga om man drömmer om att skriva en roman.

Hon kommer också att berätta om bakgrunden till Diktaren, varför hon valde att skriva om sin hembygd, och vilka fördelar och problem det medför.

Diktaren finns som inbunden, e-bok och ljudbok. Den kan köpas i nätbokhandeln och i bokhandeln. Den kommer att säljas till rabatterat pris efter föredraget, signerad av författaren.

Detaljer

Datum:
12 juli, 2018
Tid:
08:30 - 10:00

Plats

Varmbadhuset
Nösund, Sverige