Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Woodstock+Nösund=sant!

9 juli kl. 18:00

Vad har egentligen Woodstock och Nösund gemensamt?  Självklart är det kärleken till musik, festa och att ha roligt tillsammans. Och det är vi bra på i Nösund. Woodstock-festivalen 1969 hade som budskap ”three days of peace and music” och vi tänker oss ”en kväll i fredens, musikens, festens och kärlekens tecken” lördagen den 9 juli under vår Nösundsdag. Under ett år som kommit att präglas av ett pågående krig känns fredsbudskapet viktigare än någonsin och att låta musiken skapa gemenskap, glädje och kärlek. Vi manifesterar detta genom att musiker från Nösund förgyller vår kväll samtidigt som vi umgås, dansar, sjunger, äter och bara har det roligt. Och om Woodstock spenderades på en leråker tänker vi vara på några av de finaste platserna på Nösund. Vi börjar kl. 18.00 med fördrink vid Magasinet och Ångbåtsbryggan, för att därefter ha vår egen Woodstock-festival i och utanför Sjöstugan. Klädseln är valfri, men varför inte låta sig inspireras av 1969 och Woodstock, där klädseln var alltifrån minimal till jeans och t-shirt. Allting var tillåtet.

Det kommer bli en minnesvärd kväll. Och vi gör festen tillsammans till något magiskt. Så anmäl dig/er via länken senast den 27 juni och missa inte chansen till ditt/ert festivalpass för endast 250 kr/person (inkluderar mat o dryck, se vidare info i anmälan):

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenFjeTd_Y0RR2YZ1Ba-3m9p_yPj6BPaKJB3CFH4mvjXhaRlw/viewform?usp=pp_url&entry.1751303409=0

 

”Peace, music, party and love”

önskar

Festkommittén

Detaljer

Datum:
9 juli
Tid:
18:00

Plats

Sjöstugan
Nösund, Sverige