Viktigt Värme!
- Luftvärmepumpen ska stå på – får inte stängas av.
Den ska stå på 12 grader när rummet inte används. - Sätt gärna upp värmen någon timme före du ska använda rummet. (Detta gäller den kalla årstiden)
Elda gärna i kaminen, tag då med egen ved.Skorsten trasig!
Viktigt ang städning!
- Gäster städar efter sig och tar med allt sitt skräp hem.
- Sätt tillbaka glas, porslin mm på samma sätt som det stod när du kom.
- Ställ tillbaka stolar o bord som de stod.
- Har du eldat i kaminen kan du lämna kvar askan om den är varm, till nästa gäst.
Tänk på brandfaran!
Inventarier/Utrustning
Fullt utrustat kök för åtminstone 20 pers.
Stolar och bord för åtminstone 20 sittande pers.
Inventarier | Samlingsrum | |
6 | Bord |
30 | Stolar |
0 | Barnstolar |
1 | Mikrovågsugn |
1 | Ugn |
1 | Spis 2 hällar |
1 | Kylskåp mindre med frysfack |
1 | Diskbänk med två hoar |
1 | Serveringsbord |
1 | Vedeldad kamin |
1 | Varmluftsaggregat |
Inventarier | Altan | |
2 | Bord |
4 | Bänkar |
6 | Korgstolar |
1 | Barbord med glasskiva |
Köksutrustning | Glas | |
30 | Vinglas |
13 | Champagneglas |
22 | Cognacskupa |
25 | Snapsglas |
30 | Selterglas |
9 | Vatten/vinkaraffer |
Köksutrustning | Porslin | |
30 | Mattallrik |
30 | Sopptallrik |
30 | Assietter |
30 | Kaffemuggar |
1 | Sockerskal |
1 | Mjölkkanna |
4 | Större kannor |
Köksutrustning | Bestick | |
30 | Matbestick |
30 | Matskedar |
26 | Kaffeskedar |
6 | Smörknivar |
1 | Tårtspade |
1 | Brödknivar |
2 | Vassa knivar |
1 | Salladsbestick/par |
1 | Soppslev |
3 | Vispar |
Köksutrustning | Övrigt | |
2 | Kaffebryggare |
1 | Vattenkokare |
3 | Termos |
12 | Ljushållare |
1 | Korkskruv |
4 | Osthyvlar |
2 | Tekulor |
1 | Saxar |