Inbjudan till guidad visning på Konserthuset i Göteborg den 11 oktober 2018.

Berättarfrukostarna i varmbadhuset sommaren 2018 blev fantastiskt uppskattade och med det i ryggen dristar vi oss att vidga vyerna – vi går utanför varmbadhusets väggar och från  sommarmorgnarna till kulturell hårdvaluta nu i höst. Och kanske med en fortsättning till våren.

Således kommer här en inbjudan till en kväll i Konserthuset i Göteborg. Vi har lyckats få till en tur bakom kulisserna med guidning av Björn Johannesson, som haft konserthuset som arbetsplats i många år. Efter guidningen som startar kl. 17.00 kommer det att finnas tid och möjlighet att äta före kvällens konsert, som har Tjajkovskijs sjätte symfoni som höjdpunkt.

Vi går in som grupp och priset för kvällen är inte riktigt klart än, men det kommer att ligga omkring 390-415 kronor per person för konserten som börjar kl. 19.30. Antalet platser är begränsat till 20 personer för den guidade turen, så först till  kvarn …

För mer information om föreställningen, gå in på www.gso.se

Anmälan görs till Gullvi Carlberg på tel 070 600 79 42 eller via mail gullvi.carlberg@gmail.com. Kostnaden återkommer vi till.