Information från Föreningen Nösund nr 1, 2015

Hejsan Alla Medlemmar,

Han kom som en stormvind. Egon hette han. Ja, inte vår Egon här i Nösund, utan stormen Egon. Måseskär rapporterade 41 m/s i byarna förra lördags natt. Då tjöt det på även inne i Nösund vill jag lova. Vintern låter vänta på sig ännu ett slag. Det regnar och blåser mest varje dag.

Jag skulle vilja påminna er om vårt Informationsmöte fredagen den 30 januari kl. 18:30. Vi är på Nösunds Värdshus, som vanligt, och direkt efter mötet så startar vi årets första PUB-afton. 

Styrelsen kommer att informera om alla våra pågående och planerade byggnadsprojekt med fokus på Sjöstugan. Nya och gamla Sektioner kommer att informera om diverse pågående aktiviteter inför året 2015.

Birgitta Lundh och Barbro Roos, konstdomarna från Sommarfesten 2014, kommer att presentera svarsgåvan från byborna i Bishozi, Uganda, en målande beskrivning av livet i Bishozi. De konstalster från Sommarfesten, som inte valdes ut som gåva från Nösund till innevånarna i Bishozi, nu inramade och eleganta, kommer att auktioners ut.

Annette Rosati, som driver biståndsprojekt i Bishozi, kommer också personligen att närvara och hon kommer att ge oss en kort sammanfattning av sina pågående projekt i Uganda.

Missa inte detta tillfälle. Hjärtligt Välkomna!

Nösund i januari 2015

Lars-Erik Roos
ordf. Föreningen Nösund